Sinds 2005 importeren wij de populaire Slotmachines uit Japan.  Deze worden bij een van de grootste exploitanten van amusementshallen in Japan aangekocht en rechtstreeks aan de consument verkocht in nagenoeg nieuwe staat, voor erg aantrekkelijke prijzen!

Kenmerken van deze Slots:

Te huur vanaf 25 euro

Deze Slots onderscheiden zich van de bij ons bekende automaten door een uitgebreid spelprogramma, compacte afmetingen, en de legendarische Japanse betrouwbaarheid.  Deze Slots kosten nieuw tussen de 2.000 en 5.000 USD en worden door ons in nagenoeg nieuwstaat verkocht aan erg lage prijzen: vanaf 199 euro.
De modernste machines zijn voorzien van een LCD-scherm, waarop tijdens het spel animatiefilmpjes verschijnen die het spel nog aantrekkelijker maken.  De sound is van verbluffende kwaliteit en in combinatie met het videospel een lust voor oor én oog.
Een aantal  Slots zijn verzamelaarsobjecten: de kopers richten thuis een kleine speelruimte in!  Een prachtig artikel om cadeau te doen, voor decoratie thuis of op uw bedrijf, tegen betaalbare prijzen.  Wij bieden ongeveer 120 verschillende modellen in verschillende prijsklassen: Een machine voor elk budget.
Door onze jarenlange ervaring worden onze klanten voorzien van betrouwbare producten, en nog belangrijker: een goede service en begeleiding na verkoop. Een troef voor onze klanten!
Al onze slots ondergaan een volledig nazicht en worden vervolgens uitgebreid getest. Wij bieden tot 12 maanden na de aankoopdatum volledige GARANTIE op al onze slots!

Heeft u vragen, email ons gerust, en wij zullen u passend en snel een tegenbericht sturen.

50 euro 50 euroCasino pokertafel voor 8 personen, inclusief pokerchips en kaarten (ex. stoelen)


GSM: 0475/66 32 38
e-mail: dcvd@telenet.be 

HOME